Vteřina...
Anotace: Všem spoustu lásky ... co nejméně slz ... nebo jen Ty od smíchu :) ... Ty ano ...
Vteřina na verše,
nemohu už nic...
bolest zaryta ostře,
co říci víc.
Nedá se to vydržet,
chtít dále bojovat,
chci tu chuť zadržet,
život tento vzdát.
Únik z kruhu nemožný,
zbytek víry odchází,
zkoušela jsem vše možný,
"maličkost" klid nenachází...
...po ten dlouhý čas již ani nemůže...
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Caracol, Isquieasuus, Psavec, Paulín, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)