Jsem
Sebestředný idot
proplouvající životem,
nemyslící na život,
srdce drasá každý den.
Upálen v plameni,
vlastních vzpomínek,
nezbyde nic,
prach ani kamínek.
Rolomit si srdce,
vlastním žalem,
ať život chutná trpce,
každý den.
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)