Poslední krok
Anotace: tak trochu o sebevraždě ...
Pod širým nebem za úsvitu
stála holka osamělá,
dívala se dolů z mostu,
ani nevěděla co dělá.
Hlavu měla prázdnou,
v očích neměla strach
a v tuhle chvíli zrádnou
cítila, že přišel krach.
Zavřela oči a plna odhodlání
vstoupila do prázdna.
Už nikdy se nesplní její přání,
poslední naděje vyhasla.
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Samanta, Házté, doktor srdcí, Zambie
Komentáře (0)