Jednorožců
Okapy
ze zahrad
homosexuálních jednorožců
plní se vzdechy
lesních víl
udušených
igelitovými pytli
z obchoďáků
/
Zkus chytit
vážku
jen tak
na hřbet ruky
/
Zahrady
s příkrovy
z hlušin
zapadají šedinami
novorozenců
zničených
z nočních můr
o vymýcení mléčných zubů
/
Zkus poslat
motýly
doporučeným dopisem
/
Příkrovy
u břehů
falešnýho moře
sesunou se
tíhou
bublanin
upečených ve formě
na pneumatiky
/
Zkus matce
vyčíst
že nezůstala pannou
/
VYKUPUJEME OKAPY
ZE ZAHRAD
VYBITÝCH JEDNOROŽCŮ
200KČ/KG
/
zkus odolat
/
Přečteno 290x
Tipy 21
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, dream in emptiness, Hloupá Květinka, Churry, Psavec, LeeF, labuť, Bíša, mamina, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)