for Janie
Anotace: mou nejlepší kamarádku
Slzy, proudy slz,
když prý ti není pomoci,
ten pocit proletí skrz,
ocitám se v největší bezmoci.
Když říkáš, že se učíš s bolestí žít,
když tam se trápíš a já jsem tu,
nechci abys přestávala snít,
o lepším osudu.
A když padala hvězda,
měl jsem si pro tebe štěstí přát,
ač se to asi moc nezdá,
tak mám tě vážně rád.
A i když tady nejsi,
ani já nejsem tam,
tak nezapomenu,
tvůj život nikdy nevzdám.
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jiljovský, dream in emptiness, Nergal, padající do neznáma, Romana Šamanka Ladyloba, Anne Leyyd
Komentáře (3)
Komentujících (3)