:-(
Anotace: měla bych přestat snít...
Tiché úsměvy,
suché slzy
kanoucí na papír
Perutí brk
vyschlý inkoust
Černé hábity
rozpálených těl,
tančí po pergamenu
vyhaslých bojovníků
Jestřábími křídly,
přeplavu ten ráj
V golfském proudu
budu se snášet
do dračích hor
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Kristýnka15, Bíša, Petbab, padající do neznáma
Komentáře (0)