Láska k trní
V tepnách smáčela sis kadeře
až jitřence se tajil dech,
rosu sbírala jsi do paží
ve vánku chladného rána...
Nahou dlaní
vydal jsem se trnitému náručí vstříc...
Strestala jsi můj chtíč...
Rád vykoupil jsem touhu bolestí...
Než stihl jsem Ti vyznat lásku
uvadla jsi...
Už nejsem bůh...
Nezlob se...
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Markéta G., ziriant, Ja-Mijina, Wasabi
Komentáře (2)
Komentujících (2)