Zastřel se
Každý den
Myslíš jen
Na to, jak kulka letí vzduchem
Proletí ti uchem
Vyletí druhou stranou
Uvidíš minulost hranou
A proto vezmi pistoli
Zastřel se, protože život bolí
Po smrti bude klid
Starosti nebudeš mít
Proto zastřel se
Životu nedej se
Zastřel se dělej pohni
Své tělo spal v ohni
Zastřel se běž, běž
Zastřel se, sám to tak chceš
Svou budoucnost si znal
Tak se zastřel, dělej, pal
Život sis podělal
A pak si to konečně udělal
Komentáře (2)
Komentujících (2)