Nevím, jak pomoct mám
Anotace: kdžy to takhle doma je....zdá se že není už naděje...
Nevím, jak pomoct mám
člověku v tísni
Mé srdce topí se
v smuteční písni
Matka má smutná
žitím je zmožena
Ptá se tak úzkostně
proč byla zrozena
Každý den doma –
obrázek chmurný
Přijdu a pozdravím
zbylé dvě urny
Na nich je vyryto
přímo v jejich čele –
máma a táta
v neživém těle…
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, Jitinka
Komentáře (0)