Ty & On
Anotace: 23.8.2009, zmatený den,
Myslím na Tebe
Odešel jsi
V hlavě však stále
Si Tě zpívám...
Zakotvil ses právě
Těžko slova sbírám
Bych vyjádřila,
který z citů Tobě dávám...
Na rozloučení jemu mávám?
Sama nevím...
Tiše si broukám
Z okna koukám
Střechy pode mnou
Odpověď nedají...
Mé oči stále ji hledají...
Pomátla jsem se docela?
Byla to láska?
Pak asi shořela...
Přečteno 434x
Tipy 16
Poslední tipující: Koskenkorva, Vlk v rouše, B.a.r.b.a.r, kucky, Házté, Veselý Drak, PIPSQUEAK, Bíša, Mbonita, Pevya
Komentáře (4)
Komentujících (4)