Všechno přece nemá jméno
Vím, že spolkne mi tě sen.
Sen, co chceš, ať se Ti zdá.
Ten sexy hlas, Tě láká ven,
žij, než se možnost vdá.
Slyším jak Tě volá pryč.
Tlačí, hladí, prská.
Jednou, z dáli, třeba křič,
štěstěna, je děvka mrzká.
Půjdeme spolu, zakopneme.
Zvednu Tě, opráším. A dál.
Pozor, nevraž do kamene,
nejsem průvodce, ani král.
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, Maro Deives, Markéta G., Mbonita, nejsembásník, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)