Drobečky
Smést drobky pod polštář,
nalhávat, že jsi lhář,
uklidnit duši,
uklidit v duši,
čekám klid,
než nastane ticho.
V rohu záchodové mísy
s koleny u brady
sedět
mlčet
utéct
nechat se splavit proudy
nekonečna.
Střep volnosti schovat do kapsy
za zvuků šumění vody
uletět.
Když konec stane se čímsi prvotním........
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Adel, ilona, jedam, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)