Anotace: Co jednou se pokazí to nelze vzít zpět,na Vás ať směje se celičký svět.
Zažeň strach...neměj krach...láska přijde...Tebe najde...Ty ji najdeš...honem, poběž...prožít lásku...
31.08.2009 10:47:00 | toužím.jít.dál
Máš pravdu, že co se jenou poakzí zptáky nejde vzít, ale dá se z toho poučit...
28.08.2009 12:31:00 | labuť