Pod křídly
Nahé siluety
nakreslené
prstem na sklo
- usychat na slunci -
Příběhy čtené
z pohybujících se
čajových lístků
genmaichy
- stále se měnících -
Kolorovaná fotografie
na zdi
se usmívá
koutky úst
- je krásná -
Vědět,
že místo,
kam přesně zapadám
a patřím,
je tvé náručí
- být zamilovaná -
Usmívat se
- a plakat -
Vonící kouř
vzatý z útrob plamenů
tě celou obklopí
- ale nespálí -
A
ať žiješ jakkoli,
podstatou je
pouze
Ten druhý
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: dream in emptiness, Bíša, Churry, Jana M., Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)