Chtěla jsem...
Anotace: Sluníčko ať pohladí...srdíčko nic nezradí...
Chtěla jsem...
chtěla...
chvíle nesmělá...
zase potemnělá...
Chtěla jsem...
chtěla...
milovat...
vše dát...
Chtěla jsem...
chtěla...
vše dala...
sebe rozdala...
Chtěla jsem...
chtěla...
pomoci...
v bezmoci...
Chtěla jsem...
chtěla...
věřit a žít...
v smutku neumřít...
Už nechci...
nechci...
poslouchat...
řeči...
-odcházím-
-slov již nenacházím-
Přečteno 362x
Tipy 13
Poslední tipující: Paulín, Simísek, bejbyyyy, danaska, Kapka, Gudula, Květka Š., al-pacino, WAYWARD, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)