Temno
Temná je noc vševědoucí,
a budoucnost je osudů hra,
bojím se,přízrak budoucí,
probudit se musím ze sna,
Tlučící srdce na dlani,
láskou bije o pomoc,
bohužel na všechno jsme samy,
drží nás všechny zlá moc,
A tak kráčet osudu vstříc,
život je bída samá,
s hladovějící odvahou sic,
že nám peníze a moc víc než láska drahá...
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, nejsembásník, al-pacino
Komentáře (0)