Anotace: Jde o první z básní (celkem 12)z poměrně složitého období 1995/1996.
Sbírka: Temnoty
Vítám Tě mezi námi a přeji, ať se Ti tu líbí...
Tato i následující báseň jsou psány bolavou duší a roztrápeným srdcem a proto jsou tak krásné. Pokud se o smutných věcech dá vůbec říct, že jsou krásné. Ale o básních určitě ano!
01.09.2009 18:51:00 | labuť