II. (sbírka Temnoty)
Anotace: další poměrně temné dílko
Sbírka:
Temnoty
Dny smutku a beznaděje
prázdný džbán
s dutou ozvěnou
zvoucí ku vzpouře
smysly a myslí
Vchor do mauzolea
starých minulostí
vzývaných do temnot
starého džbánu
s prasklinou v těle
Otevřená rána
života a smrti
na pokraji hrany
džbánu plného vzpomínek
a současnosti smutku
Samota tíží
ticho černých koutů
džbánu se slzami
ticho beznaděje
a rakoviny srdce
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)