III. (sbírka Temnoty)
Anotace: Dnes opět pokračování..
Sbírka:
Temnoty
Cize tu bije moje srdce
slunce a hluk je na zemi
tak rád vrátil bych se
do tmavé skrýše mlčení
Pod klenbou svého osamění
na starobylý šerý hrad
tam kde v tichu, bez lidí
slyšel vlastní krev pulzovat
Z mé hrudi oheň neprosvítá
můj žal do skal sevřený
mé nářky to jsou hory
beztvaré a ztuhlé kameny
Když někde zahučí to v hloubce
poslouchám vichru kvílení
a říčka posvátná - můj osud a samota-
tlumeně teče pod zemí
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Lorraine, labuť, isisleo
Komentáře (1)
Komentujících (1)