V. (sbírka Temnoty)
Anotace: pokračování Temnoty
Sbírka:
Temnoty
Ošklivý sen
zvadlá jahoda
v ledovém květu
v absolutní tmě
našeho světa
Přežil neznámý
svou dobu
po sarkofágem
v tichu a tmě
bez slunce a lásky
Žije, ano žije.....sám
ve světle noci
v zapomění úzkosti
v ledovém vějíři
naší lhostejnosti
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)