Hlubina
Proklínat můžeš svět
už nikdy nemůžeš zpět
čas nevrátíš
dokud se neodrazíš
utopíš se na dně
sám v sobě
ve své hlubině
skončíš v hrobě
ze vzpomínek výčitek k sobě
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Miroslav Možný, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)