Bolest
Bolest mě trápí
A čas kvapí
Nestihnu si života užít
Čas na cygáro chtěl bych mít
Zemřu za pár let
V bolesti jsem viděl svět
Umřu sám
Píšu vám
Abyste si mě zapamatovali
Prostě abyste věděli, že jsem žil
A že jsem pil
Zažili jste můj pád
Svět jsem měl taky rád.
Komentáře (3)
Komentujících (2)