Anotace: pro některé VŮBEC nic
Hodně dobrá báseň..ale myslím, že tě zažaluju..protožes mě určitě sledovala a psalas to o mě (a nebo se takhle v depkách cítí spousta lidí)
06.11.2009 19:44:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
kuk :o) vidíš stojíš za pohled a nejen za něj za mnohem víc... promin ale kecáš :o( babo!! Jsi úžasnej človíček co stojí za strašně moc.. a ti co jim za to "nic" stojíš nebo pro něž jsi nic, nebo se k tobě jako k "nic" chovají pro něž jsi předpokládám básenku psala..ti jsou NIC a ničím v ničí zemi...a ještě jednou kuk :o)))
12.09.2009 00:12:00 | Nút
Možná máš ten pocit, přesto nevěřím, že tomu tak je. Každý stojí za úsměv alespoň jednomu člověku...
05.09.2009 08:48:00 | Simísek