Postel z ledu
Postel z ledu
V posteli z ledu
V nebesích promrzlých na kost
Uleháš
A přemýšlíš
Co se dnes s tebou stalo
Co dnes provedli s tvým tělem
S tvoji duší
Na matraci z čistého ledu
Přikryta sněhovou přikrývkou
Tvoje duše mění se v led
Měníš se v královnu
Ledovou paní
Co ti dnes provedli zůstane nezapomenuto
To ti běží hlavou
Vzali si co chtěli a odešli bez rozloučení
Přišli bez pozvání
V ledové rakvi tvoje myšlenky zpomalují
Nedobereš se výsledku
Rozpočítala jsi rovnici o mnoha neznámých
Dnes ses změnila
Zrodila se nová osobnost
Za hranicí dospělosti
A na pomezí dětství
Zrodilo se v tobě nechtěné dítko
Zlé a chladné
Jako byla noc kdy se to stalo
Zaseli do tebe chlad k lidem
Ležíš na svém loži a vnitřně umíráš a zároveň se rodíš
Vzali si kus tebe
Vzpomínáš na ten moment
Když si tě brali a ty jsi nemohla nic než dávat
Pamatuješ si na ten chlad
Zničili tě, rozervali
Rozdvojili
Postrčili na jinou cestu existence
A poslali tě domů se vyspat
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Denael, Okřídlená Lištička
Komentáře (1)
Komentujících (1)