VIII. (sbírka Temnoty)
Anotace: již osmá část sbírky
Sbírka:
Temnoty
Jak často stojím nad propastí žití
a ptám se co mám uvrhnout do ní
zda víru v sebe, v lidstvo, v ideál ?
Či vlastní život, který se do ní řítí ?
Však hlas nitra z hlubin bázně zvoní
Svou hoď tam zbabělost a kráčej dál !
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, labuť
Komentáře (0)