Houslový klíč
Stopy na stropech
krev na zdech
houslový klíč
za pravou zadní
slečnou v davu
- tou, jež nevydala hlesu -
tou, jež se slitovala
vytržený z úst plakátů
němota ohlušuje
barvy stárnou
kdyby spadla na zem,
již nevstane
je na tom něco
vulgárního
nevšedního
za srdce beroucího,
když noc zabíjí den
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Bůchví..., Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)