Tentokrát ti tip protestně nedám, ne kvůli kvalitě díla, ale proto, že se mi prostě nelíbí, když si někdo sám volí bolest. Ale zkus si přečíst zatím poslední díl Astralonie ;)
08.09.2009 21:11:00 | Ariella13
Trochu pesimistické dílko... Je zbytečné si způsobovat fyzickou bolest, páč ta trvá jen chvíli... Ale dávám tip za poměrně povedené dílko.
07.09.2009 20:02:00 | januve