Proplout nocí
Hvězdy protkaly
jemné plátno oblohy.
Z dlaní jsi bárku udělal
po černém moři zapomnění
odplaval.
Tma výkřiky umlčí
ticho balzám hojivý na duši.
Na okenní rám
zabloudilo svítání.
Údery rána tříštěno srdce
střípky krvavé
padají do proudu nadějí.
Slaným přílivem
zaplaveny oči znavené.
V hlubinách nitra
peříčka snů pomale sedají
na útesy dalších dnů.
Přečteno 469x
Tipy 44
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Holis, Jiří I.Zahradník, CRASH, vodnař, Prokešová, Manon.H, Házté, Andělskými perutěmi chráněna, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)