Ztrácím
Ztrácím to co je mi blízké
Ztrácím to o co jsem bojovala
Ztrácím sílu, žádná už není
Ztrácím naději, která se vytratila
Přes to, ale věřím,
že to bude stejné,
jaké to bývalo
i když vím,
že se asi cesty rozdělí
Pak zbude jen
temnota
nicota
a
prázdné srdce
bolavých vzpomínek
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamer, Andělskými perutěmi chráněna, Kapka, padající do neznáma, Psavec, Bíša, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)