Anotace: Taky si budu psát kraviny jaký budu chtít!
tak na tom musím ještě zapracovat, ale ja kse říá: všechno bude...
09.09.2009 14:07:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Kraviny, voloviny, ptákoviny , bejkárny, prasárny, husárny ( druh batohu) koniny, opičárny…to by nám šlo, ale třeba :- zajcárny, velbloudárny, slonárny , liškárny, psárny, kočičiny… tak tady máme velké, ale velké mezery ve vzděláni….Nešlo by s tím něco udělat?…
08.09.2009 21:21:00 | kouzelníček