Proč dál?
Po ulici jdouc,
uvědomit si,
to své nic,
a dál žít.
Smrt!
Pro lásku jen trpět,
a snít,
ale nežít ji,
jen chtít.
Smrt!
Nežít, ale přežívat,
nemá cenu dál,
za naději jedinou,
bych cokoli hned dal.
Smrt!
Sním svůj život,
a žiji svůj sen,
a jako idiot,
akorát jsem.
Smrt!
Nemá cenu dál se trápit,
pro nic se v slzách topit,
a každý den sebe mořit,
životem svým ubohým.
Smrt!
Nejde to dál…
…žít.
Přečteno 311x
Tipy 6
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, W.O.K.O., Vavu, Aurelius
Komentáře (3)
Komentujících (3)