Zášť

Zášť

Anotace: Jsou výkřiky do tmy...

Touha lomcuje mým tělem,
jakoby miliónem jehel,
mě bodal ten krutý osud,
a nikdy snad jako dosud,
svůj osten zášti, zloby,
nebodl tak hluboko.

Myšlenky zvrácené,
okamžiky ztracené,
lásky zhrzené,
krví vše zbrocené.

Touha po jiném těle,
navzdory zášti, zlosti,
lidem i bez krutosti,
vyplněna jest.

Ach, krutý osude,
proč takto konáš?
Svět po mě nebude,
lepší než ten náš.
Autor Manstein, 09.09.2009
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: W.O.K.O., Aurelius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zajímalo by mě jaké bolesti prožíváš...

10.09.2009 19:02:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel