Anotace: kolikrát člověk uvěří ... kolikrát naletí ...
To ti nepoví...ale bude to víckrát než je zdrávo..vím o čem mluvíš...všechno jsou jen kecy..a je těžký zas věřit...
06.11.2009 19:42:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
asi tě nepotěším ale ještě mockrát....mockrát ještě uslyšíš ano..a pak zjistíš že to bylo zbabělé ne..nebo bojím se.Mockrát ještě uslyšíš potom později nebo snad příště..musíš být trpělivá.. a žádného příště se nedočkáš.Možná příště až uslyšíš první ano co znamená ne..hodně rychle utíkej... nebo dopadneš jako já :o) chi jak stará tak pořád lidem věřící naivní a blbá s vírou v lidkou dobrotu...
:o))
12.09.2009 00:20:00 | Nút