Která?
Kterým
slovům hraju do rytmu,
když v dáli hromy
naslibují déšť?
Kterým
chvílím vařím krupičku,
když se mi večer
nechce spát?
A tiché blues rozbíjí okna...
Kdopak to ví,
že zítra
ráno,
kočky budou
zívat a mlčet?
A já si svůj sen nezapamatuju...
Kterým
básním lezu do skříně,
když skládám slova
v dvojice jak pexeso?
Které
chvíle vážu pentlemi,
když je štěstí
jen vybledlý úsměv?
A tiché blues párá obrazy...
Kdopak to ví,
že dneska
večer
měsíc zírá
na obrazy?
A já si své sny nepamatuju...
Přečteno 296x
Tipy 17
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Zpátky, Bíša, Psavec, Elisha, Tacca, hašlerka, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)