Srdce.
Našel jsi srdce
zimou se chvělo
chyběla duše
navíc i tělo.
Tluč srdce znova
s nadějí prosíš
na nebe brzy
červánky nosíš.
Bereš jej domů
zahříváš dlaní
roztává dechem
chystáš mu spaní.
Tetelí teplem
úsměvem hýří
vzduchem prolétá
z peříčka chmýří.
Srdíčko milé
zjistilo stavy
svolalo duši
a dobré mravy.
Po jisté době
nestal se zázrak
srdce si lehlo
v příkopě naznak.
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., labuť, Prdelka10
Komentáře (2)
Komentujících (2)