Zašlá věkem
Jak Verlain v listech podzimu
jen stopy strachu v duši skryté
vím, víly ze rtů vzaly mu
slzy ty kůží nedopité
Jak dítě hledí na potkany,
tak na ně také hledět budu
s odporem, s nevinností panny
se chladné lůzy nezastanu
Zestárnu sama mezi paneláky
v povýšenosti popelnic
stará dáma krmící ptáky
z lásek a slibů nezbylo mi nic
Jen děti plašící mé ptáky
a sytost dehtu z vlastních plic
Přečteno 350x
Tipy 30
Poslední tipující: dream in emptiness, jedam, Sweet KiWi, Kapka, Jiparo, Bíša, Dedillope, labuť, WhiteSkull, januve, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)