Bez sil
Anotace: Občasné slabosti
Kdy zmar láme vaz i kosti
kdy osud řve furt nemáš dosti.
Kdy marně hledáš vzduch
však dýcháš bahna puch.
Kdy moci pekla jdou do dveří
a v život už nikdo nevěří.
Kdy bolí v těle každý sval
s vesmírem celým jsi se rval.
Klidný je jen pohled dolů
skříň plná hladových molů.
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: šuměnka, Eva:-), Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)