Snad skřivan
Jedině den napoví
kdo přespává ve křoví.
Čí křídla tam složil pták
jenž dřív vzlétl do oblak.
Z velké výšky sklopil zrak
když proletěl kolem drak.
Pro překrásnou ženu
bude jeho menu.
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, toužím.jít.dál, labuť, Lasska
Komentáře (2)
Komentujících (2)