Ze rtů
Slíbávám
skořicovou vůni
ze rtů
vykoupených spoustou doteků
...Vprostřed jablečnou alej...
lehkostí holubích per
křehkostí čínského porcelánu
vytančíš půdě erozi
kašmírovým šátkem
...Schovaná ve zlatých lánech...
jemností lišajových tykadel
skromností tropických rajek
vymlátíš zralé klasy
bříšky prstů
...Do potočních vlnek oděná...
pokorností včelích dělnic
srdečností labutích matek
chytáš duhové pstruhy
na provazce plavých loken
...Zasypaná šupinami hvězd...
vypočítavostí pouštních supů
falešností lidských srdcí
nehtem dělíš nebe
vedví
Slíbávám
skořicovou vůni
ze rtů
zašlých fotek
Přečteno 449x
Tipy 42
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Koskenkorva, Larey, zenge, dream in emptiness, verrinnka, Tanzania, Jiparo, Bíša, enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)