Sám
Anotace: Jedna trochu sentimentální..
Odsouzen k věčné samotě
obklíčen v nekonečné temnotě
černé okolo bdící
štěstí navěky spící
Jako v pasti není úniku
odsouzen jsem k zániku
hledám cestu ven
že je to jen sen?
Jsem však na to sám
jak pomoci si mám
uzavřen nepropustně v sobě
narodil jsem se ve špatné době
Záchvěvy zvláštního cosi
co stigmata nosí
chlapi prý nepláčí
...kdo to řekl?
myšlenky s sebou nevláčí
Tak kdo to řekl?
asi si za to mohu já
a celá má
černá tma...
Přečteno 341x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, Mbonita, Čoki, WAYWARD, Květka Š., sondulacek, Sweet KiWi
Komentáře (1)
Komentujících (1)