Mám strach....
....................................
Mlha se válí nad Vltavou
i nad mojí duší...
Chlad vkrádá se do srdce
a to jen tiše buší...
Mám strach,
že všechna má něha je rozdána...
že hra naše společná je u konce
a prohrána...
Tak počkej můj milý
až slunce mlhu roztrhá
a vše prohřeje...
................................
Přečteno 335x
Tipy 17
Poslední tipující: Kapka, hašlerka, floreciente, chroust17, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Psavec, kroužek, enigman, Jana M., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)