Anotace: ...počítáš zrnka písku vysypaných z bot...
Sbírka: Skrz obyčejné dny
tlučeme na mříže
přerývanými vzdechy
v samotě refýže
ztrácíme břehy
tak jako pavouci
mouchami posedlí
ve vláknech
něhy
24.09.2009 10:47:00 | HarryHH
počítáš zrnka písku vysypaných z bot
a čekáš zaprší-li z nebe na bonmot
který by rozkvedl je pro már mlžných chvil
a potom uvadl by v moudru..na rozdíl..
23.09.2009 10:50:00 | šuměnka
Zajímavě poskládané střípky pocitů na bedrech slovních obratů... ale moc se mi líbí!
22.09.2009 15:20:00 | labuť