Ať se houpá.
Anotace: Pro lumpa jen šibenici...
Okovy už vězí na rukou
soudce se okrášlil parukou.
Vyřknut byl ortel jediný
první smrt , druhý bez viny.
Odvolání nic nezmění
věší v ranní kuropění.
Pryč je i poslední šance
proč jsem loupil v naší bance.
Oprátka na krku řeže
a smrt vypadá svěže.
Krásně houpu se ve vánku
Můj skon podoben je spánku.
Mísí se skutečnost s žertem
Právě si povídám s čertem.
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: hašlerka, labuť, Květka Š.
Komentáře (0)