Nevím kde se vzala,
kdy přišla jen,
Najednou tu stála,
zkazila mi celý den
Temná jak noc,
když hvězdy nezáří,
chladná jak led
a mě zamrazí
Dívá se od dvěří,
však vidí, že sedím sama,
tak přidá se
Dělá mi společnost,
mě však netěší
Ale život je boj
a mě síly dochází
Nemám v plánu vzdávat se,
však nyní mě přepadla chandra a spleen
Kéž měly bych bratra,
který by mě zachránil