Poskvrněné stíny

Poskvrněné stíny

Anotace: Vznikla velmi rychle a to 24.9.2009 večer při čekání na autobus. A to proto, že jsem se potřebovala nějak zbavit noční můry, která se mi noc předtím zdála, a která mi nedovolila již od 2 hodin ranních usnout... Nevím, zda se může smutná báseň vlastně líbi

Její štěstí potrhané,
na kusy roztrhané
leželo ve stínu pouličních lamp
a smálo se na ty,
co neumějí položit se
do deprese
způsobené hříchem.

...

Co víc si osamělá dívka,
křehká průhledná sklenka,
může v tomto světě přát
než být na blízku
těm svítilnám,
které kazí
morálku noci.

...

Snad někdy muži pochopí, že ze znásilněných střepů sklenku už nikdo neslepí...
Autor arya, 26.09.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel