SLZA V KOUTKU OKA
Anotace: Smutně divný pocit z 15.1.2009...
Nutím se zapomenout na to,
jak snadné je ublížit,
ranit něčí city.
Ref.: Nechci plakat, protože si
nezasloužíš mé slzy,
ale ač nerada,
musím ti říci:
Ta slza v koutku oka,
je pro tebe.
,,ZBABĚLČE!!!“
Snažím se porozumět tomu,
jak dokonalé je předstírat,
pošlapat něčí sny.
Ref.:
Trápím se myšlenkami o tom,
jak hloupé je lhát,
překrucovat něčí pravdu.
Ref.:
Ty o tom nechceš mluvit?!
Tak klidně mlč,
a jen mě nech říci:
,,ZBABĚLČE!!!“
Ref.: Ač nerada musím ti říci:
Rozplakal jsi mě...
Přečteno 515x
Tipy 4
Poslední tipující: losscar, AyA Ones
Komentáře (4)
Komentujících (3)