Hlídané...
Anotace: ... Co nejvíce úsměvů ... ať je vám často přímo do zpěvu :).
Hlídané triko,
sice psí miláček,
ale vycvičen
/nejen pána hlídat/
a v tom je ten háček.
Rozkouslé rty,
stalo se během mžiku,
"ostro-tupá" bolest,
tvář měla "kliku".
Oči smutné
a to nejen člověčí,
podívají se
a ví...bez řečí---
Přečteno 291x
Tipy 14
Poslední tipující: harmony, AyA Ones, Házté, Čoki, bejbyyyy, labuť, Paulín, Květka Š., stravla
Komentáře (2)
Komentujících (2)