Ve vzpomínkách
Jsi v mém těle,
jsi v mé duši.
Dík Tobě mé
srdce buší.
Byls mým vzorem,
byl jsi mi vším.
Bez Tebe se
žít teď učím.
Ve vzpomínkách,
nevyhasnou
Tvoje oči.
Mysl jasnou
přese všechno
zachovávám.
Víru v sebe
od Tebe mám.
Víru v lásku
a umění,
tu můj smutek
nepromění.
Protože jsi
stále ve mně,
Tvou přítomnost
cítím jemně,
v uších, v rukách
přetrvává.
Je věčná a
neskonává.
Přečteno 344x
Tipy 18
Poslední tipující: slečna.závist, harmony, Marfuša, Čoki, Radek.oslov.Šafárik, zelená víla, labuť, al-pacino, enigman, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)