Máš lásku a Ty to víš ... a ta, po které toužíš ... přijde ... opatruj se a nemysli na smrt ... však by to bolelo a nejen mne ... (ale vím, o čem mluvíš, ať úlevu Ti poskytnou tyto smutné verše, ale ať zůstane jen u veršů, do života chuť a radost zase ...).
05.10.2009 19:22:00 | toužím.jít.dál
To bude dobrý...nebooooj!:-)
04.10.2009 08:35:00 | Isabella Monvoisin
Ano, jistě Tě brzy opustí a místo nich se Ti úsměv na tváři vykouzlí..;o) věř tomu..:o))
01.10.2009 10:12:00 | Agniezka