Duše lidí......
Anotace: no coment.......
Krok za krokem
Stárneme
Rok za rokem
Zjišťujeme
Že máme jizvy
Na těle
A na tváři vrásky
Zeptat bych se chtěl přítele
Kdo odpoví mi na otázky
Když je jich tak moc
Třeba, kde je peklo
A kde ráj
Proč v nocí není světlo
Proč duše lidí umíraj
Když tělo musí žít .......
Přečteno 437x
Tipy 18
Poslední tipující: Paulín, jedam, hašlerka, Slečna z konce duhy, labuť, Simísek, Psavec, ewon, Kett, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)